▲ Zwiń komunikat

Wpłać dowolną kwotę na rozwój LinuxPortal.pl

Jeśli LinuxPortal.pl jest dla Ciebie ważnym miejscem w Internecie to prosimy Cię o wpłatę dowolnej kwoty na rozwój portalu.
Nawet 1 zł.
Bardzo dziękujemy!

Wybierz metodę wpłaty

« wróć do listy
Następna Wiadomość NA LIŚCIE (W DÓŁ)
Flowblade 1.6 z filtrami G’MIC w zestawie Przystajnik
12 osób twierdzi: warto przeczytać
Następna Wiadomość NA LIŚCIE (W GÓRĘ)
Nowości w Linux cz.7 DobreProgramy.pl
16 osób twierdzi: warto przeczytać
logo: DobreProgramy.pl
Dodano: 9 mies. temu
+17
warto
przeczytać
?
nie warto czytać  0

Vivaldi na ostatniej prostej: trzecia beta dostępna, stabilna wersja wiosną

Po licznych testowych kompilacjach, nadszedł czas na opublikowanie kolejnej wersji beta przeglądarki Vivaldi, która rozbudza duże nadzieje szczególnie wśród użytkowników klasycznej Opery. Po kosmetycznych i efektownych zmianach w interfejsie w ...

Przejdź do pełnego tekstu: Vivaldi na ostatniej prostej: trzecia beta dostępna, stabilna wersja wiosną

Udostępnij informacje o Wiadomości w sieciach społecznościowych:
Polub LinuxPortal.pl:

Komentarze:

Nie ma jeszcze komentarzy. Dodaj swój komentarz.
logo:
Aby dodać komentarz: zaloguj się ikona LinuxPortal.pl ikona Facebook.com ikona Google+ ikona Persona.org

Wiadomości/ TOP 24godz.

Vim 8.0 – 25 lat czasu na naukę skrótów Przystajnik
15 osób twierdzi: warto przeczytać
Zielone światło dla FBI na cyberataki przeciw użytkownikom VPN-ów czy Tora DobreProgramy.pl
4 osoby twierdzą:: warto przeczytać
Tworzenie skryptów powłoki. Opis parametrów funkcji - cz.1 Fragmenty artykułów z książek wydawnictwa Helion.pl
16 osób twierdzi: warto przeczytać, a 1 , że nie
Youtube-dlG 0.3.8 – a może by tak zarchiwizować Youtube Przystajnik
5 osób twierdzi: warto przeczytać
Grudniowe wydanie Linux Magazine: 25 lat Linuksa i openSuse 42.2 Linux Magazine i Android User
8 osób twierdzi: warto przeczytać
Wiadomości więcej:
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookies w Twojej przeglądarce. Zamknij »